Kældernyt ; uge 17.1

Kældernyt ; uge 17.1

Øllene som er på alles læber, og øllene som alle ville ønske, de havde på læberne. Øl, store og små, øl som kan hældes op og op og så ned og ned, glasset, glassene tømmes.

Hvornår er der dråber nok i et glas til, at man kan tale om en skænk, hvornår er tørsten slukket, hvornår har man smagt nok... uendeligheden er lige om hjørnet, på den anden side af verdens vidunderlige virvar af horisonter.

Svaret er ikke, men man svarer alligevel stilfærdigt, måske lidt tilfældigt, at det skal man da lige tænke lidt over. Og så kan man passende fundere med skønhed afsættende sine duftspor blandt fintfølende fimrehår; skønheden nænsomt skyllende ind over tungen, som når vinden sender pollenbeskeder til forårets travle blomsterbesøgere.

Snart er der CBC, snart er der øl i maverne på de lange rækker, der venter og smager og smager. Vi er i Kælderen ved at have fyldt godt op, uden dog at have fået nær nok nedenbords. Så der bliver endnu flere godter til jer, som besøger os, for at nyde igennem, når Beer Week festivitasen går i gang om lige godt en uges tid:

Anchorage:
- Galaxy (Hvid IPA med brettanomyces)

The Bruery (Terreux):
- Sour in the Rye (Sour brygget med masser af rug, lagret på egefade)
- Humulus Terreux (Sour med masser af humle)

Prairie:
- Funky Gold Simcoe (Tørhumlet Sour single hopped med Simcoe)
- Flare (Gose)
- Ape Snake (Mørk Farmhouse Ale)
- Okie Coffee (Imperial Brown Ale med kaffe)

Stillwater:
- Arcana (Stout (brygget med Hof ten Dormaal))

Hanssens:
- Oude Gueuze

Bell's:
- Expedition Stout (Imperial Stout)
- Two Hearted Ale (IPA)

18th Street:
- Garce Salee (Farmhouse Ale med salt)
Kældernyt uge 17.1

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Comments are moderated