Kældernyt ; uge 17.2

Man trækker vejret dybt, og får pludselig et stykke iskoldt hagl over næseryggen, så man tror, man befinder sig i november eller december, og en beskyttende håndflade fyger straks op til tværs over panden hilsende himlen med en blanding af fascination og fordømmelse - og drømmer så om dengang man var barn og rendte rundt med solvarme blomsterkranse i håret allerede midt i marts...

Balder har været ansat i Kihoskh i knap en måneds tid nu, og snakken om vejret er for så vidt overstået... nu taler vi mere om liflige dråber i alle deres mangfoldige farver. Vi taler også om sociale medier, og glæder os over der er blevet mulighed for bedre udsigt for alle jer ølspejdere.

Balder er bl.a. kommet godt i gang med at bruge vores nye Facebook-side, som kommer til at fokusere udelukkende på øllet i Kihoskh. Det kan godt være, der sniger sig en flaske cider eller særligt delikat spiritus ind i ny og næ, men siden handler mest om øl. Der vil være masser af mulighed for gemytlig small talk, opadpegende tommelfingre og mere eller mindre relevant information (I like!).

Hold dog endelig fortsat øje med bloggen her, vi har ganske vist travlt i perioder, og på det seneste har snakken ikke når helt så meget ud i virtualiteten, som vi kunne ønske os, men Balder og jeg har en masse dejlige tanker, som vi er kommet godt i gang med at realisere. Vi takker for tålmodigheden, og lover en masse, som vi glæder os til at kunne holde.

Alt skal dog ikke bare være lutter latterbrus indenfor Kælderens mange vægge. Nu de ekstra kræfter er ved at være på plads i de nye rammer, bliver der også tid til en bedre opdateret Webshop, så vi kan sørge for at få øl-glæden sendt videre til jer, som ikke lige kan kigge forbi. Webshoppen rum er allerede blevet piftet lidt op, har blandt andet fået nogle mere overskuelige kategorier.

Til næstsidst: som nævnt i gårsdagens indlæg, er vi ved at forberede os grundigt til Beer Week og CBC, så der bliver en forrygende mængde af fremragende øl til at plukke fra Kælderens afgrund af herligheder. Hermed, som sidst, endnu et lille glug:

Bryghuset No5:
- Sort Dessertøl (Sød, fyldig og heavy mørk Ale)

Lost Abbey:
- Angel's Share (Barley Wine lagret på egefade)

Mikkeller:
- Cream Ale (glutenfri)
- Brett IPA Ba. (Kihoskhs egen Session IPA med brettanomyces er blevet lagret på kirsebærvin-fade! Dejligt tør og eget, masser af brett-karakter)
- SpontanDryhop Centennial (Vildgæret og single hopped med Centennial)
- SpontanDryhop Citra (Vildgæret og single hopped med Citra)

Brewski:
- Mangofeber (IIPA med mango)

Duvel:
- Duvel Tripelhop '16 (Årets humle er "Experimental Hop 291")
Kældernyt uge 17.2

translation missing: en.blogs.article.older_post
translation missing: en.blogs.article.newer_post

translation missing: en.blogs.comments.title

translation missing: en.blogs.comments.moderated

Cart

Your cart is empty...
Shop now
Total 0,00
Shipping & taxes: Shipping & taxes are calculated at checkout
I accept and understand the terms & conditions
View cart
You need to accept our terms & conditions

Welcome to Kihoskh

By proceeding, you confirm that you are above your local drinking ages

No, I'll have to wait...