Kældernyt ; uge 9.1

Vi hilser hjerteligt svenskerne velkommen, og sandelig om de ikke har taget en del højest besynderlige eksperimenter med hjemmefra. Vi har fået nyt fra supersour Brekeriet, der har prøvet øl-genren på forunderligste vis. Brekeriet ledsages af Beerbliotek fra Göteborg.
Vi har sat Single Hop Citra fra Beerbliotek i Køleren, mens du finder de øvrige i Kælderen:

Beerbliotek:
- Sockerbruket (Saison)
- Double IPA Galaxy
- Summer Pacific Jade (Rye Pale Ale)
- Single Hop Citra (IPA)
- American Oat Stout

 Brekeriet:
- Sour Brown ( Sour Brown Ale)
- Smokey Sour (Røget lys Sour)
- Kombucha (Sour fermenteret med Kombucha-kultur!)
- Levian (Ren og ukogt urt uden humle som er blevet fermenteret med surdej...!)
- Chêne (Sour blandet af øl, der har ligget på forskellige ege-fade)
- Barrique Baroque (Lys Saison fermenteret på Nieport-fade)
- Sour & Salt (Gose)
- Barrique Rox (Red Sour som har fermenteret på Nieport-fade)
- Sour & Hoppy (Sour som har fået en omgang Cascade-tørhumling)

I morgenlige fremkomster som svensk dug og okkulte eksperimenter
zigzagger nye fremmaninger lige mod lyset
og endnu ukendte ganer
skæbneskuet

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Comments are moderated