Kældernyt ; uge 17.4

En ny uge og endnu et kapitel til sidste uges mangfoldighed af nyt på Kælderens hylder. I dag er der et par genkomster fra tidligere, hvoraf nogle har været længe undervejs, mens andre kun har været væk fra butikken i et par måneder.

Blandt alle de velsmagende nyheder er der et par ganske særlige øl, der fortjener at blive udpeget. Først og fremmest Hoppin' Frogs Fresh Frog Raw Hops som under brygningen er blevet tilsat helt friskhøstet humle. Øllen er spækket med små stykker af de skønneste humlefnug, der leger lige så meget med smagsløgene som i glasset. Denne øl er intet mindre end sublim i sin velafrundethed og den friske, blomstrede smag og ekstase-hensættende duft. Hoppin' Frog er vitterligt et helt særligt bryggeri, som er i stand til at kombinere det interessante med det velsmagende på en egen vellykket måde. Godt vi har fået masser fra dem!

Derudover skal purunge The Hop Concept have et ord med på vejen. Folkene bag Port Brewing og Lost Abbey har lavet et nyt brand, der vil fortælle den ligefremme og ukomplicerede øl. Indtil videre er Dank & Sticky blevet brygget, og er man til enkelt fyldige aromaer og potent humlebitterhed, vil Dank & Sticky være et godt bud på en øl til sommeraftenen.

Endelig skal Mikkellers nye Berliner Weisse også nævnes. Utroligt meget smag for en øl med en alkoholprocent på blot 2,8, og dejligt forfriskende på en varm dag, hvor man trænger til syrlighed og forfriskende afkøling.

Hoppin' Frog:
- Fresh Frog Raw Hop
- King Gose Home
- B.O.R.I.S. The Crusher
B.O.R.I.S. The Crusher Ba.
- Silk Porter
- Tower Tuesday: Infusion C - Vanilla Bean Gangster Frog IPA

Port Brewing:
- Wipe Out
- High Tide

The Hop Concept:
- Dank & Sticky

Rocket Brewing:
- Zero Gravity

Redchurch:
- Hoxton Stout
- Shoreditch Blonde

Mikkeller:
- Drink'in Berliner
- Vesterbro Wit

translation missing: en.blogs.article.older_post
translation missing: en.blogs.article.newer_post

translation missing: en.blogs.comments.title

translation missing: en.blogs.comments.moderated

Cart

Your cart is empty...
Shop now
Total 0,00
Shipping & taxes: Shipping & taxes are calculated at checkout
I accept and understand the terms & conditions
View cart
You need to accept our terms & conditions

Welcome to Kihoskh

By proceeding, you confirm that you are above your local drinking ages

No, I'll have to wait...