Kældernyt ; uge 24.1

Logsdon! 3 Fonteinen! AleSmith!

Hylderne i Kælderen tynges af forkælelse fra håndværksmestre, som formår at få sendt nogle forunderlige glæder rundt i kroppen. AleSmith har med deres præmie-øl velfortjent erobret manges øl-hjerter, og Speedway Stout'en placerer sig flot i deres række af mesterværker.

Ikke helt så kendte er Logsdon, og det måske meget godt. For Logsdon er et af de hersens små bryggerier, der har holdt sin brygning hjemme på gården i Oregon. Råvarerne er altid økologiske, ofte lokale og mestendels dyrkede selv, og forarbejdes så ypperligt af brygmester David Logsdon og hans brygger-hold, at de færdige øl smager intimt af ren og robust natur-kompleksitet. Så vi er glade for Logsdon atter er tilbage på hylderne, og nu i gemytlige 37,5 cl. flasker. Rå sødme, syrligt vildt, naivt delikat.

Og i morgen, i morgen kommer endnu en opdatering med desto flere godter (Spoiler! P***a **r*!) og finurlige eksperimenter.

Logsdon:
- Kili Wit (Ufiltreret Wit med koriander fra Afrika)
- Straffe Drieling Tripel (Krydret klassisk Tripel)
- Seizoen (Saison)
- Seizon Bretta (Ufiltreret Saison med brattanomyces. Tilføjet saft fra pærer for at fremme den naturlige fermentering)

3 Fonteinen:
- Oude Gueuze

AleSmith:
- Olde Ale (Britisk inspireret Old Ale)
- Old Numbskull Ba. (Barley Wine lagret på Bourbon-fade)
- Horny Devil (Belgisk Strong Ale)
- Speedway Stout
- IPA
- Anvil ESB
- Nut Brown (Brown Ale)
- X (Pale Ale med lidt ekstra)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Comments are moderated