Kældernyt ; uge 41

Fra himlen falder tilfældige drilske dråber, forsøger at trænge gennem glæsset, men må nøjes med at sive gennem sprækkerne i træ og jord.

I mellemtiden sidder den frække julemand med en aftrusset kvinde på skødet. Hvem hun er, er usikkert, men flere afhøringer tyder på, at hun er en delikat kryddernisse, som forstår at balancere på højere hæle end julemanden, og som er oplært i at påføre en helt særlig form for nydelse.
Ét almindeligvist meget pålideligt vidne hævder dog, at kvindebenene tilhører en vis moderskikkelse, som det seneste års tid har færdedes i junglen, for at indsamle nogle særlige krydderier, og at Julemanden slet ikke er Julemanden, men en arktisk spion i forklædning!
På grund af manglende beviser i sagen om den trusseløse kvinde og de røde ben, kan vi ikke konkludere andet, end at Juleøl smager ret godt... men det er til gengæld vistnok også nok.

Vi er rigtig glade for at kunne byde Juleøl velkommen iblandt den i forvejen omfattende samling af Kihoskh/Mikkeller-øl. Thørst er desuden tilbage:

Mikkeller:
- Juleøl (Belgisk inspireret Ale krydret med muskatnød, appelsinskal og korianderfrø, brygget specielt til Kihoskh)
- Thørst (Amerikansk inspireret Hvede, brygget specielt til Kihoskh)
- 19 (IPA med 19 forskellige humler)

To Øl:
- Garden of Eden (IPA brygget med mango, papaya, passionsfrugt, guava og abrikos)
- Like Weisse (Humlet Beliner Weisse)
- Sun Dancer (Øl med lav alkoholprocent)

Evil Twin:
- Ryan and the Beaster Bunny (Farmhouse Ale)


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Comments are moderated