Kældernyt ; uge 9.1

Kældernyt ; uge 9.1

The Bruery er øl-verdenens svar på Paganini – fandenivoldsk virtuositet smygende sig til arabeske former, som under de rette omstændigheder er som at slås med naturen i sig selv, og måtte bøje sig for sin egen kompleksitet i ydmyget målløshed. To hoveder er bedre end ét! The Breury fordoblede sig, og Bruery Terreux laver i dag alle de vildskaber, som før blev brygget sammen med de beherskede gær-typer. Den slags sikkerhed kan vi godt bifalde, når øllet stadig er lige så fænomenalt, som det altid har været... eller, faktisk bliver mestrene bare bedre og bedre.

To hoveder på et søm, der på fornem vis indleder en uge med exceptionelt godt øl:

The Bruery/Bruery Terreux:
- Oude Tart (Flamsk inpsireret Red Ale lagret på egefade)
- Gypsy Tart (Flamsk inspireret Brown Ale)
- Tonnellerie Rue (Saison fermenteret på egefade)
- Jarinier (Belgisk inspireret Pale Ale)

Westbrook:
- Udderly Stout (Stout med laktose)

The Hop Concept:
- Hull Melon & Blanc (IPA)

Brew By Numbers:
- 01|13 (Saison enkelthumlet med mosaic)
- 03|03 (Porter brygget efter opskrift fra ca. 1850)
- 03|05 (Humlet Porter)
- 08|06 (Stout med havre)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Comments are moderated