FAQ - Handelsbetingelser

FAQ = Ofte Stillede Spørgsmål

 

Hvem vi er, sådan geografisk:

Udgangspunktet for de mange delikate øl er vores fysiske butik på Vesterbro i København. I stueetagen har vi en hylde ved indgangen, samt en flok køleskabe så man kan få sig en kold øl - eller flere - med det samme. Men det helt store udvalg står opstillet i Kælderen, hvor alverdens godter står klar til at blive plukket. Det er fra denne funklende mængde, vi pakker de øl, du bestiller fra Webshoppen. Således overskrides de geografiske grænser, så du alligevel kan få noget fremragende øl, selvom du ikke har mulighed for at kigge ind i butikken.

 

Om destinationer og fragtpriser:

Se menuen SHIPPING på vores webshop site  

Destinationer and shipping prices:

When you order for more 900 DKK or more on orders to Sweden and Finland, the shipping's on us.

Furthermore, we can send beers to most destinations in the world. See the list under the tap SHIPPING. Due to varying shipping prices, we cannot set a standard rate without making it too expensive for you. In order for you to get the best possible shipping price, we will set up a price tailored for you and the amount/weight of beers you order if your country is not listed.

We ship tuesday & thursdays - shippingtime is around 3-5 days

 

Du har bestilt, men hvornår sender vi dine øl:

Vi får afhentet pakker hver tirsdag og torsdag omkring klokken 14:00. Det vil sige, at vi for det meste vil kunne nå at få pakket og bestilt afhentning, hvis bare din bestilling er blevet gjort inden klokken 10:00.

 

Øllet er et hav, Kihoskh er en ø:

Er der en øl fra et sted i urdybet, som du godt kunne tænke dig at få fat på, så skriv til os, om vi kan skaffe den hjem. Så kan vi i det mindste undersøge sagen, og skrive dig op til øllen, såfremt vi har mulighed for før eller siden at skaffe den hjem.

 

Virtuelle hylder vs. fysiske hylder:

Fordi Kihoskh holder sent åbent og vi plukker øl til forsendelse fra Kælderen, kan der være øl, som risikerer at blive udsolgt, før kældermenneskene kommer på arbejde næste dag og pakker aftenens/nattens bestillinger. Derfor vil der være øl, som selvom vi har den på hylderne i butikken, ikke kan have på Webshoppen.

Du skal dog være hjertens velkommen til at spørge os, om en given øl stadig skulle befinde sig på hylderne, selvom den er taget af Webshoppen. Hvis øllen så stadig er tilgængelig, finder vi naturligvis en løsning, så du stadig kan bestille den, uden risiko for at andre kommer dig i forkøbet. Skriv til os, så finder vi ud af det.

 

Er det virkelig sandt, at I godt kan lide kunder, som handler på Webshoppen mange gange?

Ja, det er sandt! Prøv engang at bestille fra os fem gange...

   

Handelsbetingelser: 

 

Herunder kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler med Kihoskh.

 

 • LEVERING & FRAGT
 • ALDERSBEGRÆNSNING

- BESTILLING

- BETALING 

- RETURRET

- REKLAMATIONSRET 

- OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

- PERSONDATAPOLITIK

- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

 • GENERELT 

 

Levering og fragt

 

Fragt priser: (ind til 3/7 2018)

 

Danmark

90,- DKK

Gratis fragt fra 750,- 

 

Udland: 

SE, DE, FR, PL, UK 

170,- DKK

Gratis fragt fra 900,-

 

Bestillinger placeret før 10:00. afsendes tirsdag og torsdag.

Der leveres fra mandag-fredag. 

 

Varer, som ikke er på lager, er angivet med ”udsolgt”  eller vil være fjerne fra webshoppen. Hvis du er særlig interesseret i en special-øl, så skriv til os, på webshop@kihoskh.dk 

 

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på Kihoskh, og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i egnet emballage. 

 

Aldersbegrænsning

I følge loven om salg af alkohol, skal enhver der køber alkoholdrikke stækere end 1,2 % være fyldt 16 år. Er drikken stærkere en 16,5 % er minimumsalderen 18 år. Ved at gennemføre en ordre på KIHOSKH.dk, står kunden inde for at vedkommende lovligt må købe de valgte produkter.

 

Bestilling

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse.

Betaling

På Kihoskh kan der betales med: 

 

 • Dankort 
 • MobilePay

- Visa Dankort 

- Visa Electron 

- MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express  

Som kunde betaler du selv det gebyr, der er på dit kreditkort, da Kihoskh jo sælger Øl til lavest mulig pris og derfor ikke har en fortjeneste, som kan dække gebyret.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Kihoskh, og der trækkes naturligvis kun det beløb, du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, hvilket Kihoskh naturligvis gør. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Kihoskh eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Kihoskh. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis: 

- Du ikke har modtaget varen. 

- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger. 

- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset. 

 • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen  

 

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

 

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

 

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Kihoskh. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

 

Kihoskh - Webshop

Sønder Boulevard 53

1720 København V

 

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Reklamationsret

Når du handler på Kihoskh, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse: 

 

Kihoskh - Webshop

Sønder Boulevard 53

1720 København V

 

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen på fakturaen. 

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. 

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.  

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, du ikke er tilfreds med. Skriv til os på webshop@kihoskh.dk

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse webshop@kihoskh.dk

Persondatapolitik

Når du handler via Kihoskh’s hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Kihoskh, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Kihoskh er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Kihoskh opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for, at vi kan optimere vores webservice, der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". 

Om logstatistik: 

Logstatistik bruges på Kihoskh. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m. 

På Kihoskh anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter.  

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 

- navn 

- adresse 

- telefonnummer 

- e-mailadresse 

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Kihoskh og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

 

Indehaveren af Kihoskh har adgang til de oplysninger, der registreres om dig, med mulighed for markedsføring af specialøl 

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

 

Oplysningerne afgivet til Kihoskh videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

 

Som registreret hos Kihoskh har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  Kihoskh via e-mail: webshop@kihoskh.dk

 

Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

 • Levering af aftalte ydelser/vare/services.
 • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.
 • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker // Målrette relevante tilbud.
 • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.
 • I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

 

Bemærk venligst at meddelelsen af personoplysninger kan være et krav i henhold til en kontrakt, eller et krav der skal være opfyldt for at indgå i en kontrakt. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter og services medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

 

Hvilke oplysninger behandler vi om dig:

Vi behandler kun oplysninger om dig til de formål nævnt under punkt 2.

Omfanget af de oplysninger der behandles, vil være begrænset til, hvad der er nødvendigt for at opnå det pågældende formål.

Vi behandler følgende kategorier af oplysninger om dig:

 

Almindelige oplysninger:

 • Almindelige kontaktoplysninger (Såsom navn, mail, telefonnummer og adresse)
 • Køn og Alder
 • Billeder
 • Geo location
 • Betalingsoplysninger
 • Købshistorik
 • Cookie-oplysninger
 • IP-adresse
 • Informationer afgivet i forbindelse med en eventuel klagesag
 • Oplysninger til personal shopper, mål, produkt og brand præferencer m.v., familieforhold (gift – børn osv.)

 

Følsomme oplysninger:

 • Hvis du i forbindelse med en klagesag afgiver helbredsoplysninger eller andre følsomme oplysninger, behandles de oplysninger som er nødvendige for behandlingen af din sag.
 • Vi behandler kun følsomme oplysninger om dig, såfremt du har givet os dit udtrykkelige samtykke.
 • Magasin kan endvidere under forudsætning af dit udtrykkelige samtykke, behandle helbredsoplysninger (eksempelvis oplysninger om allergi) om dig i forbindelse med beautybehandlinger og personalshopper-experiences, med det formål at levere den pågældende service.

 

Hvordan indsamler vi data om dig

De data vi behandler om dig, vil oftest være indsamlet direkte fra dig. Vi kan behandle oplysninger om dig indsamlet hos tredjeparter, såsom:

 • Online kilder, eks. sociale medier som Instagram og Facebook.
 • Vores samarbejdspartnere.

 

Hvis vi behandler oplysninger om dig indsamlet fra tredjeparter, giver vi dig en underretning som indeholder kontaktoplysningerne på den dataansvarlige, formålene med behandlingen, retsgrundlaget, de berørte kategorier af personoplysninger m.v. 

Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

 • Vores leverandører.
 • Vores partnere og internt i koncernen.
 • Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom GoogleAnalytics, Facebook Buinessmanager eller youtube.
 • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
 • Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.
 • Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din profil på KIHOSKH.DK

 

Cookies

Hvad er en cookie?

 

En cookie er en lille fil som bliver lagret på din computer, tablet eller smartphone, hver gang du besøger en ny hjemmeside. De har til formål at genkende dig, når du besøger vores side, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er meget almindelige og næsten alle hjemmesider anvender disse,. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder såsom virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. 

Du kan desuden risikere at webshoppen ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Vores webshop indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

-          Facebook / og Facebook partner værktøjer (Hootsuite/AdEspresso)

-          Google Analytics

-          Facebook Analytics

Generelt

Kihoskh overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Det er naturligvis muligt for alle at købe ikke alkoholiske varer.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år, så læs teksten til varen og ikke kun billedet af etiketten.

Cart

Your cart is empty...
Shop now
Total 0,00
Shipping & taxes: Shipping & taxes are calculated at checkout
I accept and understand the terms & conditions
View cart
You need to accept our terms & conditions

Welcome to Kihoskh

By proceeding, you confirm that you are above your local drinking ages

No, I reject